Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 13 sie 2006, 14:54

No coz nie da sie odejśc od "szczekanie" wiec znów wybacz :P :wink:
RealFan pisze:No wiesz, akurat Ronaldo bramki spoza linii 16-stki umie strzelać. Spod jakiegoś dekla ten pomysł wyszedł

Temat założony przez Martina w dziela "Piłka na świecie"pt: " Ronaldo Henry Shevhcenko... kto lepszy" :twisted:

RealFan pisze:Wiem, że dług jest. Jaki niestety nie Rolling Eyes Jak byś mógł to mnie uświadom ile on wynosi i skąd się wziął

Teoretycznie dług ma nie żyjący już Jesus Gil :? Ale klub teraz prowadzic [chyba syn] Gil a obowiązki spadły na klub - a czemu ? Cosmin Contra Javi Moreno - Ci dwaj a chyba jeszcze + Jose Mari i Albertini.
RealFan pisze:W pewnym sensie...ale klubów Premiership to nie dotyczy, a jednak nie dały rady Rolling Eyes

Ale kogo masz na myśli Chelsea ? Chyba nie sądziłeś ze po kupnie Shevchenki Jose siągnie Torresa ? On ma wizje gry taka że dwóch napastników ma starczy w zupełnośc - a teraz ma nawet trzech - Chelsea = siła = skrzydełka żądełka + wchodzący z drugiej lini Lampard.

MU ? wiesz nie skomentuje tego - napisze tylko kogo z obecnych piłkarzy którzy zmienili już barwy nie obserwował sir Alex Ferguson ? ...

RealFan pisze:I właśnie tylko to mi się nie podoba w obecnym zarządzie. Robią sobiewrogów

Wiesz to wygląda tak jak by Galliani w tych wyborach popierał kogoś innego :roll: I to sprawa że jestem pewny że nie zrobi interesu z Calderone ale i że teraz wyszło z kim trzymał :? i ciekawe co ma na mysli...

RealFan pisze:Ze względu na Twą reputację i staż na tym forum jestem skłonny wybaczyć

:oops: dziękuje :P Ale i tam mam bana jak Piwus i Niggaz wrócą :P :lol:

Wróć do „Hiszpania”