Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 13 sie 2006, 20:20

John Travolta pisze:Powinien obejrzec ten mecz. Raczej bys zmienił swoją opinię.
Park jest bardzo dobrym zawodnikiem, nie wiem czemu masz do niego taką urazę, w tym sezonie miał duzo dobrych występów a dopiero zaczął sie aklimatyzowac. Pozatym walczy na boisku jak mało kto.
I nie bedzie podstawowym lewoskrzydłowym. Raczej Giggs nim bedzie. Park powiniem byc zmiennikiem Ronaldo, a Richardson zmiennikiem Giggsa. Tak to wygląda na papierze ale napewno bedzie rotacja, a Giggs co jakis czas bedzie wskakiwał za Scholesa jako ofensywny pomocnik

No poprostu Park mnie nie przekonał tamtym sezonem :roll: Gdy przychodził byłem bardzo zadowolony i pokładałęm w nim wielkie nadzieje. On sam nawt mówił że zawiódł i musi strzelać więcej goli bo wyleci z United. Richardson jest dla mnie tykajaca bombą która może w każdej chwili wystrzelić i dlateego uważam że powinien grać w podstawowej jedenasce.

Wątpie czy Giggs będzie podstawowtm lewoskrzydłwoym przecież tamten sezon zaczynał na ławce i była mowa o odejsiciu :roll: Potem posypały się kontuzje i zaczą grać w środku.

Wróć do „Anglia”