RealFan pisze:Interesy, interesy...Jakim interesem dla Atletico byłaby sprzedaż najcenniejszego obecnie zawodnika w drużynie? Bo wiesz dług to jedno, a chwila obecna to drugie [...]
RealFan a co jeśli Atletico obecne transfery [za dużą kase] przeprowadza na poczet transferu Torresa ? wydali troche mimo że ostatnio nie najlepiej z wynikiami na Vincente Calderon - sukceów = kasa + sponsorzy = mercato. Bo wiesz ile Oni w ostatnim czasie budowali drużyn wokół Nino ? [lubie Atletico ale chyba przyznasz ze zawsze czegoś brakuje]
Jeleń odszedł Wisła Płock z najgożej grającej w piłke drużyny stają się jak "chłopcy z jajami"
Wiesz skopiuje moją wypiwiedz z innego tematu - wybacz ale nie bede pisał dwa razy a to jest stosowne do Twojej wypowiedzi.
"Atletico buduje pake? wydali troche racja - z 35 milionów i co najważniesze wzmocnili się ale napisz starą plotke o której tu mało sie mówiło. Może dla tego ze naprawde mało realna ale ... Mianowicie że Atletico wzmacnia skład za pieniądze z transferu Torresa Rolling Eyes Mi. dla tego Sheva pojechał na mundial jako piłkarz Chelsea... Bo nie było negocjacji a jedynie czek Razz Szybciej sprzedali - szybiej działali. Wiesz nie brał tym tego na poważnie ale pamietać trzeba ze działącze z Vincente Calderon wydali troche w kasy - nie wywalczyli pucharów wiec nie ma dodaktowej kasy... A jeszcze maja długi..."
1 września do tego czasu wiemy wszystko .. i nic nie wiemy
RealFan pisze:Często masz takie "kryzysy"
Nie nie
Czytając Wasze wypowiedz poznałem 3 opinie na temat 23 letniego już
Bo interesuje mnie czy zastąpił tam Alonso udanie i czy też ma taką smykałke do drygowania całym zespołem. Jest młody jeszcze ale ma okazje wybić się jak wspomniany Xabi.