Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 14 sie 2006, 10:59

Sero ale ta widoczne okładka jest z dziś - ja w nocy dodałem inną :roll: [wiesz sama się zmienia] Wczoraj było - Adriano poza Interem - na wylocie itd :wink: Dzis wypowiedz Morattiego "że teraz sprzedajemy" :wink:
Sero pisze:Zresztą jeśli odejdzie specjalnie się nie zmartwie bo w sparingach będąc przy piłce prezentuje taką samą formę jak w tamtym sezonie, a tak póki ktoś chce dać za niego jeszcze dobrą kasę to czemu nie ?

Dzwina zmiana strategi zwłaszcza że Ibra i Crespo nie zagrali jeszcze meczu - ale zobaczymy - po tym wszystkim dziwna było by to decyzja - tylko ciekawi mnie czy Ty naprawe sądzisz ze MU da 45 milionów ? [jak Ibra za 40 ? ] :wink:

Capello :] On powinień działac bo jest fanem Adriano :wink: ale nie ! nie nie nie bo wtedy Ronaldo odejdzie :P

Wiesz o ofertach Romy za Pizarro było tyle ile np Milanu za Oddo :wink: Spalletti narazie apeluje do działączy że trzeba działać ale 15 milionów nie da - ostatnio czytałem ze działacze Romy chcąc zacza rozmowy o nowych kontraktach i wtedy wyjdzie kto na co liczy i jak rozegrać mercato [choc szybko się za to zabierają :roll: ]

Wróć do „Wracając Do Meritum”