Bo jeśli tak to oferta 45 baniek jest tak samo "dmuchana" jak Zlatana za 40. I to jest pewne. Tym bardzie jeśli chodzi o MU bo sir Alex Ferguson nie wyda 45% milionów za napastnika który ma talent - swoje plusu - juz to pokazał itd. A warto zauwazyć ze ostatnio Diabły naprawde spuściły z tonu na rynku - wielu uważa że transfer Carricka z Kogutów był ostatnim za taka kase w tym oknie...
Jakos nie przywiązywałem uwagi na to jakgra Adriano bardzie interersowała mnie taktyka i to co Mancio wykombinuje - jak i gra wspomnianego Pizarro. Bo byłem ciekaw czy czas spedzony w Interze już mu pomógł.
15 milionów za Pizarro - Inter dał 12 ? tak ? Czyli i tak zarobi - jednak ja widze że non stop jest pisane bo Spalletti go trenował - chciał bym zauwazyć ze trenował w Udinese masse pikarzy a do Romy nie sciągna żadnego
Bo masz racje może własnie powrót pod skrzydła Luciano pozwolił by Pizarro pokazac to co w Udinese ale na wiekszym poziomie. Nie wiem może Mancini mu nie ufa ? dla pikarza na takiej pozycji zaufanie to podstawa a jak o ma się czyć gdy w zimie przychodzi 2 czy 3 pomocników na środek a jego nie ma w składach na nowy sezon