Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 14 sie 2006, 11:43

Zaza pisze:ale pokili Miste a on sroce z pod ogona nie wypadł
Sroce spod ogona, czy z krocza szympansa, czy jeszcze nie wiem skąd jest raczej bez znaczenia. Faktem natomiast jest, że to nie ten Mista sprzed kilku lat, kiedy to błyszczał w Valencii :P Gdzie ta jego bramkostrzelność :roll:

Ustawienie 4-5-1. Właśnie o tym już wspominałem, że granie jednym napastnikiem (Kezman), który nie wiedzieć czemu nie gra tak dobrze jak grał jest pewnym ryzykiem. Serb ostatni naprawdę dobry sezon miał w PSV :roll: A Saviola? Na razie cicho...niby ma odejść, ale chętni się zbytnio nie napalają :roll:
Zaza pisze:teraz powiedz mi czy nie układa się to w całośc ?
W jakiś sposób. Tak czy siak oddając Shevę prawie bez negocjacji Milan zachował się dość dziwnie. Tak, jakby był pewien pozyskania czy to Torresa, czy to Teveza, a sprawa się ciągnie :roll: Dali sobie sporo czasu i być może im się uda, a być może będą szukać dalej i skończy się na Trezeguet'cie :P

Odrzutki,nie odrzutki, ale tacy Di Vaio czy Miccoli nie mieliby teraz raczej szans na wyparcie obecnych napastników Azzurich. Aaaa...Zambrotta i Cannavaro "odrzutkami" raczej nie będą mimo gry poza Serie A :P

Wróć do „Hiszpania”