Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 14 sie 2006, 14:09

Dziś też magazyn Ligue 1 ale on obrońca wiec w skrócie nie wiele go "pokażą" chyba że karnego spowodował :P - A masz moze statystyki tego piłkarza ? mianowicie liczne wystepów ostatnio w Auxerre ? Bo to nam powie w pewień sposób czy zagra z OM czy jest szanse - trzeba by spytać jak coś guru Ligue 1 tu na stonie ...

Sero pisze:Dobra pamięc Zaza :P

Mowa :p coś ostatnio szwanuje :roll: hehe Ale to Kebab napisał a nie Agnieszka :wink: Mi trudno ocenieć gre obecnie Adriano bo w meczach które widziałem naprawde jednym okiem nie zwracałem jakoś szczególnie uwage na to czy gra lepiej czy gożej - możliwe ze masz racje - wiesz ze Mancini musi mówić pewne rzeczy :wink:

Sero pisze:No tak, ale zobacz, że MU z najbogatszego klubu na świecie z każdym rokiem panowania Glazera leci w dół klasyfikacji. Wycofanie z giełdy, nie wiem jak z reklamą, ale chyba to też już nie ta sama potęga co kiedyś. Trzeba by spytać fana MU. Chyba dla większości jest on dziwnym dziwakiem

To pokazuje ze obją troche inna strategie interesu niż Czerwony Romek - ba nie troche a znacznie inna - wiesz już my go robić interesów nie mamy co uczyć ale to chyba długo letnia strategia. Teraz każdy funt jest ogladany na Old Trafford 12 razy :wink: Przeciesz MU to o wiele bardzie popularny klub niż Chelsea - ale i cena kupne klubu było z 2 razy wieksza niż Romek dał za zadłużona Chelsea...

Wróć do „Wracając Do Meritum”