Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 14 sie 2006, 21:03

Łukasz_ pisze:Rossi pamiętaj że Chelsea jest nisko w tym rankingu a kupi sobie kogo chce i pod względem pieniędzy bije Manu na głowe Mi się wydaje że te wszystkie statystyki to powinien być przychód klubu w danym sezonie a to da się policzyć. Oczywiście nie mówimy tutaj o przekrętach Juventusu

Żeby OT nie było. Adriano zostanie w Interze
No i ja temu wcale nie zaprzeczam że na rynku transferowym Chelsea bije każdego. Ale Sero powiedział że MU pod rządzami Glazera leci w dół pod wzgledem finasowym a to nie jest prawdą. MU jest samowystarczalny i przynosi zyski czego o dryżynie Romka nie można powiedzieć. Klub i jego zyski to jedno a właściciel kluby i jego zyski z róznych interesów to drugie. Jeżeli chodzi o zyki klubu to MU jet nadal w czołowce 8)

Sero pisze:Ja tak twierdze tylko na podstawie rangingów specjalnie od tego robionych, sam sobie nie wymyśliłem Ale czy wszystko jest tak pięknie jak piszesz ? z tego co czytam to fani nie są zbyt zadowoleni z Glazera, więc ...

No ja nie mam najnowszych rankingów jeżeli Ty masz to zapodaj :wink:
Ja też nie jestem zadowolony z przejecia klubu przez Glazera ale nie ze względu na aspekt finansowy bo to powinno być z roku na rok coraz lepiej.Chodzi bardziej że tracimy swoją niezależność i tradycje , jeden kolo może toretycznie zrobić co chce nawet przenieść MU do USA. Kibice są przeciwko bo chyba żaden naormalny kibic nie byłby zadowolony że jego klub dostaje sie w łapy nie wiadomo kogo :?

Wróć do „Wracając Do Meritum”