Ogólnie dziwna ta sprawa z Hargreavsem. Mysle ze gdybysmy go chcieli to bysmy go brali w transkacji łączonej z Ruudem, choc z drugiej strony Ruud mógł nie chciec tam grac.Senna jest przekonany o tym, że dołączy do United, a Owen podobno pryjechał do Manchesteru negocjować kontrakt. Tyle tylko, że Bayern chce za niego 15 mln funtów.
Wg mnie Hargreavs byłby bardzo dobrym wzmocniem( z ceny pewnie mozna troche zbic), w pomocy trójka Hargreaves Carrick Scholes wyglądał by naprawde niezle, szczególnie ze Carrick oprócz DMF moze tez grac na skrzydle, wiec mogłby troche wędrowac po pozycjach.
Ostatecznie Senna to tez niezła opcja, miał bardzo dobry sezon zarówno w lidze jak i w LM, tylko ze wydaje mi sie ze dosc często łapie kontuzje...
Mnie osobiscie Bardsley nieco zawiódł, nie zawsze radził sobie tak jak nalezy, a w ofensywie nie za wiele sie poprawił w stosunku do zeszłego roku. Nie było zle ale spodziewałem sie po nim nieco więcej. W razie kontuzji Garego nie poradził by sobie w meczu z silnym rywalem, na szczescie jest jeszcze Brown i O'Shea, a byc moze przejdzie Hargreavs.Nic dodać, nic ująć, choć ja do tego grona dorzuciłbym jeszcze Phila Bardsleya, który imponuje mi swoim opanować, podobnie jak Evans.
edit:
FA zdecydowała sie zbanowac Rooneya i Scholsea na 3 mecze w związku z czerowonymi karktami otrzymanymi w towrzyskim turnieju w Amsterdamie...
Na usta w tym momęcie rzuca mi sie tyle słow, ze chyba zmiejsca bym bana dostał...to jest chore, kurwica mnie bierze jak czytam tą decyzje.
Dodatkowo Ban obowiązuje dopiero od 23 sierpnia, czyli omija mecz z Fulham i zachacza o mecz z Tottenham, to jest tragedia. Szczególnie ze tak czy siak wystęo Roo w meczu z Fulham jest niepewny bo ma kontuzje.
2 lata temu zwodnicy Liverpoolu w tym samym turnieju otrzymiali czerwony kartki( na pewno Garrard, nie pamietam czy ktos jeszcze) i nikt z FA nie kiwną na to palcem, przeszło płazem, a teraz Rooney za niesłuszną kartke dostaje 3 meczowy ban. Decyzje co do Scholesa moge ostatecznie przęłknąc, ale odnosnie Roo to ktos chyba chce wejsc na pierwsze strony gazet. Na pewno mu sie to uda.
FA ogólnie sobie w kulki leci co do swoich decyzje odnosnie od MU. To juz kolejny raz. Nie wiem co za ciule tam siedzą, ale powinni ich stamtąd rychło wywalic.