Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 15 sie 2006, 13:04

Tobik33 pisze:gdy Joaquin zaczął by sam jakoś działać i uwalniać się z klubu ten transfer mógłby być możliwy. Uważam że jeżeli chce zostać w Hiszpanii to przejdzie tylko do Realu M. albo zostanie w Betisie innego wyjścia nie widzę może się mylę

Jesli Joquin chce sie rozwijac pilkarsko to musi odejsc z Betisu w tym sezonie, Valencia to dobra opcja dla niego. W Realu nie ma miejsca dla niego niestety i w tym sezonie nie bedzie - wiadomo Beckham :x
Jesli hiszpan zaliczy taki sam nieudany sezon w Betisie jak ubiegły to zainteresowanie poważnych klubów osłabnie a i kariera przystopuje.

Pisakk pisze:Mnie jakoś Martins nie przekonuje. Potencjał na pewno ma, ale na jest potrzebny piłkarz już piłkarsko ukształtowany. Oba takim graczem nie jest. Wolałbym kogoś innego

Ale w sumie jeśli chodzi o Valencie to Morientes jest takim doświadczonym piłkarzem Villi też nie mozna odmówić doświadczenia, więc przydałby sie ktoś młody na Mestalla :wink: Martins wybierze raczej kierunek angielski.

Niggaz pisze:Właśnie w związku z tym limitem ciekaw jestem czy uda Wam się podpisać kontrakt z Joaquinem. Nie wiem jak u niego wygląda sprawa z zarobkami.

Chyba Joquin poświeciłby zarobki zeby grać np. w LM. Nie sprawia wrazenia gwiazdora domagającego sie niewiadomo ile, chlopak ma ambicje sportowe a kaska to temat uboczny :D

Wróć do „Hiszpania”