Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Valencianista » 15 sie 2006, 14:57

Dodając newsa miałem taką banię,że nie pamiętam czy napisałem o propozycji VCF względem Joaquina.Ches oferują ponoć 20 mln euro i Regueiro w ramach rozliczenia.Irureta w ciągu kilku ostatnich tygodni bodaj trzykrotnie składał ofertę Valencii za urusa.Tak więc 20 mln plus M.Regueiro to nie najgorsza oferta.Zwłaszcza,że w kasie Los Beticos świecą pustki.Wydaje mi się,że to ostatni dzwonek aby coś jeszcze na nim zarobić.
Wobec braku wzmocnien (bo w tej chwili Betis pozyskał Damię,Oscara Lopeza z Barcy i bodaj Casto z Lorcii) ewentualny zarobek rzędu 20 mln jest nie do pogardzenia.
A co do Martinsa,to raczej grałby w wyjściowej 11.Podobno Flores chce grać dwoma klasycznymi napastnikami w tym sezonie.Poza tym kluby z Anglii,które o niego pytają to:Portsmouth i Newcastle.Z całym szacunkiem dla
Portsmouth,nie mogą zaoferować mu nic poza pieniędzmi.Newcastle gra przynajmniej w pucharze UEFA.Obiektywnie stwierdzę,że i Valencia w tej chwili ma niewiele więcej do zaoferowania.Losy awansu do CL roztrzygną się za nieco ponad tydzień.Jeśli awansujemy to nasza oferta od strony sportowej wyglądać będzie najlepiej.[/url]

Wróć do „Hiszpania”