Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 15 sie 2006, 23:20

peyter pisze:Zawsze pomagalismy Atletico i teraz nalezy nam sie dlug wdziecznosci. Widac, ze nasi zalatwiaja trasfery po dzentelmensku, tylko, ze brakuje dzentelmenów po drugiej stronie. Podobnie Juve, dostali rok temu Abbiatego, a teraz dranie nie chca oddac Buffona.
Rozwaliłeś mnie chłopie :roll: Oczekujesz, że cały świat będzie Wam wdzięczny, bo tacy z Was 'dżentelmeni'?? :lol: Pożyczyliście nam Abbiatiego (nie zapomnij, w jakim meczu doznał kontuzji. Nie, żebym miał pretensje, bo ryzyko zawodowe, więc nie czepiejcie się tego zdania ;)). Oczywiście nie musialiście pożyczać, nikt by pretensji nie miał. Zachowaliście się ładnie ale co, mamy Wam teraz za to oddać najlepszego brakmarza na świecie?? Bo pożyczyliście nam na sezon zawodnika?? Może przeprosić jeszcze?? :badziewie: To samo Atletico, mają Wam oddać swojego najlepszego zawodnika?? Kiedyś Wam ten dług spłacą, ale nie muszą oddawać najlepszego gracza. To tak, jakbym się domagał od Milanu Kaki za rok, gdyby teraz transfer Gigiego doszedł do skutku :roll: Ot tak, z wdzięczności :roll: Zejdź na ziemię więc i nie wypisuj takich bzdur. Sami oddaliście teraz Abbiatiego do Torino i to był Wasz ogromny błąd. IMHO tylko dlatego nie pozyskaliście Buffona :roll:

Zarząd się zmienił i nawet stosunki z Interem się poprawiły, po spotkaniu na linii Secco- Moratti. Wdzięczność, to jedno, ale nie oczekuj, że działacze Juve będą Wam teraz przez kilka lat w tyłek włazić i oddawać najlepszych zawodników.

Sory, ale troche mnie poniosło, jak to przeczytałem ;)

Wróć do „Wracając Do Meritum”