Lekkoatletyka

ajaccien
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ajaccien » 16 sie 2006, 1:07

fieldy pisze:
Dzisiejszy dzień, to dzień wybitnie belgijski podczas tych ME. Wprawdzie wspominana już przeze mnie Kim Gevaert była faworytką na 200 metrów i z tej roli się wywiązała, co mnie cieszy, bowiem sympatyzuję z tą zawodniczką, ale złota Tii Hellebaut w skoku wzwyż nie spodziewał się chyba nikt.
nawet Jóźwik, który stwierdził, że wygląda jak matematyczka, po czym sie Szaran oburzył na Marka - że on miał ładną matematyczkę :roll:
Właśnie dlatego, gdy miałem do tej stacji dostęp, ogladałem ME na Eurosporcie (niestety dla mojej skromnej osoby nie było to możliwe przez cały czas ich trwania). Zadaniem Pana Jóźwika, tak mi się zdaje, nie jest bowiem komentowanie wyglądu zawodniczek i zawodników, a komentowanie zawodów sportowych, które bynajmniej nie polega na skupianiu się na wyglądzie ich uczestników. Bynajmniej nie uważam, by jego porównanie było obraźliwe, bo przecież nic w nim chyba uwłaczającego, ale jestem zdania, że zamiast tego można było wspomnieć na przykład, że ta Pani jest studentką chemii, że pochodzi z Antwerpii, czy że jest rekordzistką Belgii w siedmioboju. Wprawdzie relacji nie oglądałem, nie wiem więc co poza tym, co zostało powyżej wspomniane przez Pana Fieldy'ego powiedział Pan Jóźwik, śmiem jednak przypuszczać, że tego o czym napisałem nie powiedział. A wystarczyło wpisać w Googlach "Tia Hellebaut" i wejść ti: www.tiahellebaut.tk.

Wróć do „Inne sporty”