Wyceniamy gwiazdy ...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post autor: Sero » 16 sie 2006, 11:08

Czas na mnie ocnienić skrzydłowego J.Cole'a (sam swego czasu grałem na boku :P )

Prawa noga :arrow: Słabsza od lewej, ale i tak potrafi nią świetnie operować. W zasadzie to różnica jest niewielka i nie przeszkadza mu którą nogą kiwa, strzela, czy podaje a robi to świetnie :] Ocena 7

Lewa noga :arrow: skoro troche lepsza od prawej to ... Ocena 8

Gra głową :arrow: nie widziałem go zbytnio w takiej akcji. Gra na skrzydle wymaga innych zadań do tego nie ma warunków. Ocena 3

Szybkość :arrow: nie raz uciekał także szybkim zawodnikom. W przeciwieństwie do gry głową gra na skrzydle wymaga dobrej szybkości.
Ocena 9

Drybling :arrow: posiada własny wachlarz zwodów. Ocena 8

Przegląd pola :arrow: powinien mieć conajmniej przyzwoity, ale to cecha bardziej do środka pola. U niego jest lepiej niż przyzwoicie Ocena 7

Podania :arrow: często gra pod publiczke, ale też potrafi dograć do lepiej ustawionego partnera Ocena 6

Odbiór piłki :arrow: jest waleczny i zadziorny, dlatego nie odpuszcza i ma sporo przechwytów. Ocena 7

Przyspieszenie :arrow: szalenie ważny atrybut dla skrzydłowego. W razie błędu obrońcy musi szybko przyspieszyc aby była z tego akcja. To także atut Cola Ocena 8

Spryt :arrow: Rasiak to to nie jest :lol: Ocena 8

Gra ciałem :arrow: jak pisaliście, ma słabe warunki jednak nadrabia walecznością choć w starciach z obrońcami typu Cambpell nie ma szans :lol: Ocena 5

Czytanie gry :arrow: nie ma większych kłopotów. Potrafi przewidziec błąd obrońcy czy zachowanie się rywala. Ocena 7

Charyzma boiskowa :arrow: nie widziałem go zbytnio aby krzyczał na kolegów czy ich ustawiał. Siedzi cicho i gra swoje, dlatego charyzma raczej słaba Ocena 3

Dośrodkowania :arrow: bez zarzutu Ocena 9

Stałe fragmenty :arrow: zazwyczaj nie wykonuje, tak więc specjalistą nie jest, łamagą napewno też dlatego Ocena 5

Podatność na kontuzje :arrow: nie jest źle, choć ostatnio chyba jakąs złapał i początek sezonu ma z głowy Ocena 6

Strzały z dystansu :arrow: posiada :P nie raz strzelał piękne bramki czy to w lidze czy w kadrze. Postrach dla bramkarzy Ocena 9

Sam na sam :arrow: snajper to nie jest, ale potrafi wykorzystać takie sytuacje - których ma niewiele - choć i spartolić też umie :!: Ocena 6

Pracowitość :arrow: zazwyczaj na treningach Chelsea mnie nie ma, ale widać postępy na boisku :] Ocena 7

Kreatywność :arrow: Ocena 8

Kondycja :arrow: skrzydłowy musi ją mieć jak nikt. U Joe'a jest ona przeciętna Ocena 6

Średnia 6.76

Wróć do „Piłka nożna na świecie”