Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 707

Post autor: Berele Lewartow » 16 sie 2006, 23:35

mawik pisze:Znalazłoby się kilku zawodnikow:
1)Marcin Kaczmarek-przebojowy
2)Łobodziński- ostatnio grał na lewej pomocy w meczu z Cracovią i mu to ładnie wychodziło
3)Pawlusiński- odwaga i przebojowość- jak u Kaczmarka, tylko lepsze warunki fizyczne
A w środku pomocy sprawdziłbym w końcu Gargułe! Razem z Matusiakiem mogliby zdziałać sporo!
Bomba, tylko to,ze ktos sie wbija raz na jakiś czas w naszej dosc szarej lidze naprawde niewiele znaczy. Przyjdzie grać z kimś wyżej notowanym niż Górnik Łęczna i pograne. Nie mówie żeby im nie dać szansy, którą prędzej lub później pewnie dostaną, tylko nie liczyłbym specjalnie na ich uzdrowicielska moc. Po prostu nie wiąże z nimi większych nadzieji. Ot taki ze mnie pesymista.
Garguła-Matusiak, pewnie Fakt z Superexpresem będa sie srogo domagać ich gry w kadrze, zapewne już w jutrzejszym wydaniu, bedzie tytuł na wzór- 'Nie mam Matusiaka, kto ma strzelać?' czy coś w teń deseń.
A dla mnie to po troche, oznaka słabości, a po troche akt desperacji domagać sie na siłe powołan zawodników, którzy zagrali 3 dobre mecze. Poczekajmy chwile, dajmy im jeszcze szanse zagrania kolejnych 3 meczy na podobnym poziomie, wtedy można powrócić do tematu.

Wróć do „Polska”