Dlaczego graliśmy tak tylko przez 20 minut drugiej połowy? Myślę, że ta głupio stracona bramka odebrała nam chęci. No bo co w tym fajnego, gdy ty atakujesz cały czas (mam na myśli drugą połowę), a przeciwnik zrobi dwa podania i położy Jurka na ziemi (ciekawe czy jego żona ma na niego taki wpływ?). Uszło z nas powietrze i zaczeliśmy odpuszczać. Co by tu nie mówić to ja jestem podbudowany postawą naszych grajków i choć do meczów eliminacyjnych nie zostało dużo czasu to jednak nie widzę podstaw do skreślania ich przed samym meczem.
cloner pisze:Bak - gdyby nie jego strzal w 2.polowie to nie zauwazylbym, ze gral w tym meczu
Obrona ogólnie kulała, ale Bąk miał kilka efektownych wyprzedzeń. Zagrał chyba lepiej niż Jop.
cloner pisze:Zurawski - on w ogole gral w ataku ? czesciej go widzialem w pomocy, a nawet raz byl w obronie
Ale jako jedyny umiał się niedaleko pola karnego Duńczyków utrzymać przy piłce i zaliczył bardzo mało strat. Zagrał też w pierwszej połowie bardzo dobrą górną piłkę na wbiegającego Frankowskiego. Ogólnie poprawny mecz.
RealFan pisze:Gancarczyka z przodu widziałem aż jeden raz![]()
Aż się ciśnie na usta: "ostatnie MŚ pokazały, jak ogromną rolę odgrywają boczni obrońcy".
Krzysztof Jarzyna pisze:Dzisiaj srodka nie bylo prawie w ogole. Mila nie jest zawodnikiem, dlatego nawet o nim nie wspominam
Ja bym mu dał medal za odwagę. Rzucić się z nogami na Gravesena to jest sztuka. Tomas takich ludzi wykorzystuje jako wykałaczki, ale nasz Sebuś się nie przestraszył. Twardziel z niego.
Tomasz BandrowskiKrzysztof Jarzyna pisze:Co do srodkowych pomocnikow to najlepiej pokazal dzisiejszy mecz mlodziezowki, ze nastepcow nie widac