Nie wiedziałem. Wcześniej nawet nie używałem tego słowaZico_FCI pisze:Dla Ciebie każda gazeta która napisała złe słowo na Wisłę czy dobre na Legię była brukowce.
Co do jakiś teorii, to jak mówiłem, dziennikarze warszawscy symaptyzują z Legią i to nie jest jakaś specjalnie wydumana teoria. Teraz kiedy Elton jeździ po pijanemu, Legia z braków kadrowych ograniczy się pewnie do kary pieniężnej, w Legii tworzą się rozłamy, Brazylijczycy balują, Outtarra oskarża byłych kolegów o rasizm a Edson strajkuje, to mają pisać o konkfikcie w Wiśle, bo Cantoro powiedział do Burnsa, że źle podał, pomijając co w Legii się dzieje? Wtedy dopiero panowie z PS i ŻW byliby dla Ciebie nieobiektywni? To byłby dowód? Żyjesz w smutnym przeświadczeniu, że ludzie odmiennym zdaniu to takie śmieszne ziomki, którzy wszędzie widzą przekłamanie. Mówisz jeszcze, że Ci to wszystko powiewa. Tak Ci wszystko powiewa, że wmawiasz mi jakieś poglądy, ironizujesz i wyśmiewasz jakbyś miał do czynienia z niepełnosprawnym umysłowo. No to powodzenia mistrzu, zdeptałeś kolejną umysłową mrówkę
Nawiasem mówiąc jedyne co powiedziałeś w sprawie ostatnich zawirowań w Legii, a nie było personalną wycieczką do mnie, był cytat z legia.com. Chwali się zdolność samodzielnego myślenia
Osobiście czuję się zdruzgotany.