Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 17 sie 2006, 17:14

Tu coś cisza a zapadła jedna ciekawa decyzja ... [już w zasadzie nie odwołana]

Obrazek

Spalletti postawiła na swoim i Chilijczyk Pizarro wraca pod jego skrzydła :wink: Czyli wymógł na Franco Sensim wzmocnienie pomocy [ciekawe co z Diarra ?] Szczegóły później...

Teraz chyba Inter nie uzupełni tego ubytku - jest Dacourt w razie niedyspozycji Cambiasso i Vieira ale to wszystko DM :shock: dla tego dziwna troche decyzja Interu w sumie Dejan Stanković może grać w środku pomocy bo to piłkarz podobny do Nedveda :wink: wiedz da rade.

Ja sie zastanawiam czy ten transfer nie obnaży ... Manciniego :roll: wiecie co mam na myśli ? Jak teraz w Romie bedzie grał jak Pirlo to chyba nie najlepiej bedzie to świadczyć o Mancio. Co prawda jego gra była w Udinese na max poziomie ale Inter to inna klasa wiec teraz Roma bedzie punktem odniesienia. Moze Luciano Spalletti bedzie grał jak Milan 4-3-1-2 to pokaże co potrafi...

Coś zauważyłem że teraz cały czas prasa typuje 4-2-3-1 z Tottim w napadzie a Simone Perrota za nim [Montella nadal uraz :? a Mido walczy o gre]

Obrazek

W tym ustawieniu Pizza za Aquilaniego :wink:

P.S. Nie chce Was dołować ale co ciekawe Veron w Estudianstes La Plata wymiata [rym :p ] Ostatnio piłkarz kolejki i na początku sezonu dzielii rządzi. Mają komplet pkt :wink:
Ostatnio zmieniony 17 sie 2006, 17:59 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”