Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Kaka_ACM » 18 sie 2006, 19:23

witam również, niestety brak czasu i pewne sytuacje nie pozwalają mi zagościć na dłużej. takie życie.
Cieszy Mnie niezmiernie jednak nowa rzesza "milanistów" , z jakże uroczymi paniami.

mercato.jak dla Mnie najlepszym ruchem tego lata jest i pozostanie.. oczywiście zatrzymanie Kaki :!:
nie popadłem jednak w samozachwyt i podobnie jak całe czerowno czarne środowisko uważam iż potrzebujemy wzmocnień. musimy być jednak cierpliwi, wujek Silvio wkrótce nam to wynagrodzi :wink:

nie mam nic przeciwko Sobisowi. nie wydaje Mi sie jednak iż przyjdzie jako następca Shevy. Już od dłuzszego czasu mam dziwne przeczucie/jestem przekonany iż wkrotce zasili nas ktoś z dwójki Torres/Adriano. może i wydawać się to śmieszne, ale moje dziwne przeczucia, ktore mam żadko - czesto się sprawdzają!

co do Oddo to również jestem za, ale obcowałbym tutaj bardziej przy sprowadzeniu Gallasa. nie sądze jednak by jeden i drugi zasilili Milan.

zostały dwa tygodnie, najpierw jednak należy awansować do LM odbierając nadzieje piłkarzą z Belgradu..

Wróć do „Wracając Do Meritum”