Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 19 sie 2006, 10:30

Łukasz_ pisze:Co do ataku jestem pewien że kogoś pozyskamy. Nasze ostatnie działania wkońcu moge pochwalić, może nie tyle działania co nasz krąg zainteresowań bo szukamy napastnika w Ameryce

Łukasz czyli wcześniej nie dobry Galliani ! nic nie robi tylko chodzi do fryzjera :P śpi i je a nie działa na rynku - bo prasa pisała o Ronaldo i Iaquincie ? :roll: Jeszcze z 5 napastników dojdzie na liste :wink: Tak jak uważałem wcześniej ze wiedzą co robią tak nadal mam taka opinie. Szkoda że tak to rozegrali ale widać mecz LM będzie najważnieszy.

Radze zachować troche dystansu bo wcześniej też były takie informacje a'la pewka mercato :wink: Co prawda teraz inna jest sytuacje i coraz mniej czasu ale puki takie ploty jak Sobic - Tevez = rossonero - nie zostana oficjalnie potwierdzone to wiesz :roll: Fajnie sie spekuluje bo od tego jest sezon ogórkowy :twisted:

Trzeba pamiętać że Milan mógł kupić napastnika miesiąc temu ! a to że prasa nie pisze czy że ma swoje wizje to całkiem inna sprawa. Z Bonera zaskoczyli wszystkich ale to nie jedyny przykład - nie długo gramy z Crveną rewanż - Silvio wraca 1 września i wtedy każdy będzie mądrzejszy :P

Wczoraj jeden z fanów Milanu przypomniał sytuacje z Sandro Nesta - Inter kupuje Cannavaro i każdy w szoku :? taki obrońca :? max transfer :? ale dali plame nasi :? itd za "5 minut - 0:00" Milan potwierdza transfer kapitana Lazio - Sandro Nesty - który był nie do wyrwanie i chyba każdy fan Milanu zadał sobie pytanie - Jaki Cannavaro ? nie znam :wink: Czekaj bo to podobnie wygląda :]

Niby wiemy wszystko :!: a tak naprawde, nic nie wiemy :] - drugie motto tego mercato :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”