Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Cai
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: Cai » 19 sie 2006, 13:23

No i proszę, tyle mówiło się o tym, ze Joaquin ma "alma blanca", a wyszło na to, że w obliczu braku zainteresowania jego osoba przez Real ma "alma blanquinegra" :P Wg jego agenta Valencia jest pierwszą opcją dla Hiszpana i wszystko wskazuje na to, że zagra w przyszłym sezonie na Mestalla. Mam nadzieję, ze się sprawdzi, oj jak dawno nie widziałem już dobrej akcji prawym skrzydłem w wykonaniu Nietoperków;)
Chelsea daje najwiecej" a "Sir Alex Ferguson obserwuje wszystkich" - bo ile to się na czytalismy o ofertach rządu 40 milionów
Angielska prasa zawsze rozdmuchuje takie plotki. A wg samego Joauqina w ciagu ostatnich 3 lat wpłynęły na niego 2 oferty, obie odrzucone przez niego samego. Swoją droga dziwi mnie to, ze tak mało klubów interesuje się nim teraz, gdy wiadomo już, że Jaquin sam chce odejść a i cena za niego jest w miarę przystępna w porównaniu z tym, ile zadano w poprzednich latach.
Lakier pisze:Jednego nie rozumiem w Valenci, taki klub, take sukcesy, a nie moga pilkarza oferowac wiecej niz 1.5 mln euro na sezon? Przeciez to jest smiech na sali, gdy pisze sie, ze Ayala odchodzi bo zarzad nie zgadza sie na pensje rzedu 2 mln euro.
Budżet ok. 100 mln, z czego 80% na płace, ok. 150 mln długu i drugie tyle pożyczone. Choćby nawet i zarząd ze swojej kieszeni dopłacał to więcej im zaoferowac nie mogą. Zresztą nie jest tak żle. W Hiszpanii naprawdę niewiele jest klubów mogących zaoferowac swoim piłkarzom kontrkaty większe niż 1 mln. Co innego w Anglii czy we Włoszech.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2006, 13:27 przez Cai, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”