Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 19 sie 2006, 20:36

RoRo pisze:Tylko ze aby byc rezerwowym to mogl sobie zostac w Chelsea, po raz kolejny zdobyc mistrzostwo Ligi, zarabiac grube funty u Abramovicha i cieszyc sie z zycia Tylko ze on wrocil do SerieA, aby grac w PODSTAWOWYM SKŁADZIE naszego Interu Mediolan. I gdyby przeczytał twoje słowa o żekomej ławce rezerwowych to chyba uwiesiłby sie Romkowi na nogawce i błagał o powrót na ławeczke The Blues TAk mi sie przynajmniej wydaje

Nie no nie przesadzajmy, przecież Hernan wie na co stać pozostałych napastników, a on nigdy nie był tym złym w drużynie. Pozatym sezon jest długi, kontuzje, kartki, przemęczenia to nas nie ominie. Zobaczmy ile np. w poprzednim sezonie grał rezerwowy Cruz ;) Crespo chciał za wszelką cene wrócić do Włoch i to uczynił, a na miejscu wiedział co go czeka. Powinien Massimo po rekach całować, że go z powrotem przyjął.

Cristiano ? jakoś mi się nie widzi. Zresztą Sir Alex chyba pod niego i Rooneya będzie układał gre Diabłów, więc nie wiem czy pozyskanie go było by łatwe. Pozatym po co robić kolejną wielką rewolucje kadrową :roll: niech odejdzie jeden\dwóch napastników i w razie czego przyjdzie jakiś rezerwowy na środek pomocy - choć nie koniecznie.

Wróć do „Wracając Do Meritum”