Oceniamy dziennikarzy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 sie 2006, 0:52

Od takich ludzi jak redaktor Wołek może się tylko uczyć - maja takią wiedze w obranym temacie że mucha nie siada. Z przyjemoscią się ich czyta i słucha. Może by cukrować dziennikarza ale jeden z mojej czołówki to - Paweł Zarzeczny - pisze i mówi czasem w tak bezpośredni sposób na temat piłki że lepiej sie tego nie da ocenić - od x czasu nie tylko dziennikarz prasowy ale i komentator Canal+ - co ważne zawsze ma swoje zdanie a takich ludzi cenie :] nie obija w bawełna i to mi sie podoba - podobnie Stec czy redaktor Godlewski - znawca La Liga z PN Leszek Orłowski, też człowiek który pisze ciekawe rzeczy. Michał Pol ? on ma swój świat i swoje zabawki ale trzeba przyznać że też gościu jest w temacie - oczywiscie nie zawsze pisze jak trzeba w tym temacie ale bardzie jest kojazony z swoimi telewizyjnymi "popisami" :P

A na minus to mi. Tomasz Lipiński - znawca Serie A - dziennikarz PN i komentator Canal + od Calcio - gości posiada nie mało wiedzie na temat piłki - i nie rozchodzi sie o to że jest fanem Juve bo i wśród takich są ludzie :P ale czesto artykuły w PN za bardzo są "nudne i "nie w temacie" ze tak powiem :wink: A już całkowicie przechodzi siebie za mikrofonem - Matko Boska od sie tak nadaje do telewizji i komentarzu spotkanie ligowego jak ja do gry na skrzypcach :? Normalnie trzeba aż głos wyłączyć. Duet Milko - Lipiński to jest niestety największa anty-reklama Calcio w polsce :? Szpaku przy nich to show-man który jeszcze cześcią wielkiego widowiska, :P niestety tak padło ze najgorszy komentarz ma serie A :roll: Roberto Błoński z Wyborczej też nie zalicza się do moich ulubionych dziennikarz to ten to pesymista w każdym calu. Wśród tych na plus może by jeszcze dopisać np. Tuzimka. - Ale na największe brawa zasługuje redaktor naczelny Niggaz :P
Ostatnio zmieniony 20 sie 2006, 11:04 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”