Oceniamy dziennikarzy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 sie 2006, 20:59

knockout pisze:Powoli na gwiazde wyrasta Trzeciak, tuz za nim niezwykle elokwentny Mielcarski [...]

Knockout ale wiesz to nie komentarorzy :roll: Oni tak jak i Wieszczu, Kaziu Węgrzyn i inny pełnia role bardzie "ekspertów" - czasem denerwuje mnie jak właśnie Ci eksperci tłumaczą cos jak jakimś "......" [aż mi słowa brakuje patrz wp :P ] Fajnie jak taki były piłkarz mówi co myśli podczas meczu czy w studiu ale czasem oni mówią jak by sądzili ze ktoś mecz ligowych czy pucharowy [kadre] ogląda pierwszy raz :? Za czesto tłumaczą podsatwoe rzeczy chyba mało kto nie wie co to pressing w tych czasach gdy to jest podstawa od Lecznej po Chelsea :wink:

Ja uważam ze czasto [zwłaszcza w TVP] Ci eksperci a'la Mielcar czy Szczęsny maja za zadanie tłumaczyć słowa Szpaka i innych - :wink:

Ale wsród ekspertów [byłych graczy] Najlepszy jest ostatnio Kaziu Wegrzyn - ostatnio mecz ligowy - Derby Lodzi - Kaziu był jak trener - a mówił jak by zaraz miał zam wskoczyć na murawe i grac w parze z Hajto czy Rzeźniczakiem :lol: " o tak ! to lubie ! brawo Widzew ! brawo o tak ! pressin i już pressing ! i jest odbiór ! brawo Widzew" :lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”