Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 20 sie 2006, 23:02

No i ja cos skrobne o meczu.
Nasza postawa naprawde mnie zaskoczyła, na boisku nie było nikogo kto zagrał by słabo, wszyscy grali naprawde dobrze.
Rooney zdecydowanie MOM, wielka szkoda ze musi teraz pauzowac przez ta głupią decyzje FA, jest chłopak w gazie.

Spodziewałem sie ze Evra zagra na poziomie, juz w sparingach grał obiecująco, teraz Heinze bedzie musiał z nim walczyc o miejsce w pierwszej jedenastce :twisted: kto by pomyslał :o

Powyzej moich oczekiwan za to O'Shea, zagrał naprawde dobrze w pomocy, dokładne podania, dobre odbiory i bardzo aktywny, chłopak robi postępy i wydaje sie byc naprawde porządnym zmiennikiem.

Ciekaw jestem jak bedzie wyglądał skład bez Rooneya i Scholesa, szczególnie ze Carrick jeszcze nie bedzie gotowy na srode.
Pewnie w srodku jak w koncówce zeszłego sezonu bedzie Giggs i O'Shea, a na skrzydłach Park i Ronaldo( chociaz zamiast Parka wolałbym zobaczyc Richardsona ).
No i atak, Smith jeszcze nie gotowy, a Ole dzis zagrał najsłabiej ze wszystkich :roll: Ja bym jednak spróbował Rossiego, chłopak ma zapał, szkoda ze go dzis nie było bo miałby swietna okazje zeby sie popisac...

Wróć do „Anglia”