Football videos - Kompilacje piłkarskie

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mlody_ » 21 sie 2006, 9:58

jOgO bOnitO pisze:Kompilami interesuje sie od dluzszego czasu, jednak jestem tylko fanem biernym ;P ostatnio wpadlem na pomysl ze moze i ja sprobuje.. :) no i stalo sie :P po 3 dniach walki wychodzi moj debiutancki projekt ;)

jest to jak narazie tylko WMM, lecz od czegos trzeba zaczac.. poza tym stwierdzilem ze pierw poczekam na oceny od fachowcow a pozniej zdecyduje czy nadal sie w to bawic czy pozostac w roli widza :)

tak wiec zachecam goraco do sciagania! (przepraszam za wielkosc :/) i bardzo prosze o szczerą opinię! to dla mnie wazne :)

=========================
"RIVALDO -by kaczor":
TURBO UPLOAD
RapidShare
-Długość: 4:13 min
-Rozmiar: 59 mb
-Muzyka: United Beats - Listen Feel Enjoy (Alex M. Remix)
-Autor: kaczor
Widze, ze też sie zabrałeś za robienie filmików ;), to dobrze, bo jak na pierwszy raz to wszystko wyszło bardzo dobrze :D. Tylko 2 razy widziałem źle ucięte klipy, ale ogóle to wszystko fajnie, starałeś sie już pod muzyke dopasować obraz, za co też +, ale wiadomo - w WMM raczej nie za dobrze sie takie rzeczy robi ;), napisy... widać, że już wiesz o co chodzi w WMM :P. Muzyka może być. Uważam, że powinieneś dalej robić filmiki :D, czekam na kolejną kompile ;). Myśle, że już niedługo będziesz musiał sie na jakiś lepszy program przenieść ;).
Gratulacje i powodzenia w następnych filmikach :P

Wróć do „Piłka nożna na świecie”