Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 21 sie 2006, 21:20

Problem polega na tym, że wszystkim się nie dogodzi. Nie można skasować WP, ale nie można też działać wstecz... Nie można pisać o jakimś klubie, że jest klubem złodziejskim, ale nie można też kneblować ust... W każdym razie praca moderatora to wieczne balansowanie i kierowanie się własną intuicją (tak... to bardzo ważna i wzniosła praca :)). Ja się cieszę, że nie stoimy w miejscu, idziemy do przodu, nie dajemy się zakrzyczeć i co najważniejsze radzimy sobie (raz lepiej, raz gorzej, ale jednak :)) z komentarzami, kiedy wszędzie jest to duży problem. Jakiś czas temu zajmowałem się komentarzami sam, potem przyszło jeszcze dwóch, a obecnie jest teoretycznie 10 osób.

nerwowy, generalnie innowacja nie została wprowadzona dlatego, by podobała się ludziom, tylko po to, by komentarze nie obniżały wartości serwisu i by nie trzeba było ich całkowicie się pozbywać. To było wprost, jestem szczery. Ale dla poprawy samopoczucia równie prawdziwe, ale o wiele przyjemniej ujęte: Nie myli sie ten co nic nie robi. Żadna zmiana nie jest bezbolesna.

Chłopaczek... cenię co piszesz zdaje sobie, że kazdy geniusz ma jakieś odchyły (jak pamiętne jufe :)), cieszę się też, że nie liczysz na rozwięcie dyskusji, bo moje stanowisko przedstawiłem na privie, mam nadzieję, że oboje cenimy na tyle swój czas, żeby go nie marnowac na powtarzanie tego co przerabialiśmy. Jednocześnie mam nadzieję, że nie będziesz starał jednak o tego bana.

Wróć do „Wracając Do Meritum”