Juve czy Inter?????????

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Educated Fool » 27 lis 2004, 13:40

Nie chce byc zlosliwy ale stawiam na remis :) Inter mam nadzieje zacznie grac coraz lepiej, ale takich naglych cudow trudno sie spodziewac, zwlaszcza przy swietnej obronie Juventusu. Remis raczej nie bedzie bezbramkowy jesli ocenic swietna postawe strzelecka Adriano i dosc kiepska kondycje defensorow druzyny z Mediolanu. Chociaz to moja ulubiona wloska druzyna obok Juve wiec mam nadzieje ze w koncu zacznie swoj marsz ku 2 miejscu i przebije Rossonerich :)

A teraz moze troche osobna sprawa: widowiskowosci Juve. Fakt, nie graja zbyt imponujaco, zwlaszcza w porownaniu do meczy sprzed 2 lat czy z pamietnego spotkania przeciwko Ajaxowi w 1996 po ktorym zaczalem wlasnie im kibicowac. Ale pamietajmy ze Capello dopiero do nich przyszedl i mial wiele do naprawienia po porazkach z konca poprzedniego sezonu. A druzyne buduje sie od obrony wlasnie. Tu juz osiagaja sukcesy wiec pozostaje miec nadzieje ze z czasem beda prezentowac coraz piekniejszy futbol, trudno oczekiwac czegos innego majac tak wybornych technikow i ostatnie przyjscie Zlatana... Mam nadzieje ze z czasem znow sie pokaza. Tak wiec jutro remis, przykro mi, Inter :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”