Ja zaczynałem gręw FM'a 2005 Wisłą Kraków z której postanowiłem zrobić potęge, mmoim największym sukcesem był ćwierćfinał Uefa, ale przejdźmy do transferów
Kupiłem Artuta Boruca, na rezerwę Pawełka - Boruc w FM charakteryzuje się tym, że jeśli ma zły dzień, to na następny mecz warto postawić na bramkę rezerwowego. Obecnie sprzedałem Pawełka a za rezerwwego służy mi Piotrek Zając z Zagłębia - to jest junior dlatego nie wiem czy w Waszym przypadku pojawi się w grze. W każdym razie upomina się o niego Liverpool.
W obronie na środku grał , Roman Hubink zawodnik czeskiej Sigmy - dobry i tani, warto go kupić. Jedyną wadą są problemy z aklimatyzacją, wtedy trzeba zgodzić się na wystawienie go na sprzedaż na własne życzenie, po pół roku do roku, poprosi Was o zdjęcie go z listy transferowej,
Głowacki zapragnął odejść więc sprowadziłęm Ivice Kriżanaca - dobry zakup, ale zawodnik będzie chciał się rozwijać. Zamiast Stolarczyka, z którym nie przedłużałek kontraktu sprawadziłem najpierw Sebastiana Milę (w FM może grać na lewej obronie) a potem Darka Dudkę - na ławkę Wojciecha Marcinkiewicza, poniewaz moze grać z każdej strony linii defensywy.
Pomoc - Kaźmierczak, madej, Szałachowski, Gołoś, Iwański i Garguła - to zawodnicy warci polecenia. Absolutnie nie Burkhardt - mam już go w drugim klubie a gra jak patałach, byjamnjmniej do 442 się nie nadaje. Obecnie w QPR gram 5-3-1-1 i jest to dobra taktyka dla ligowych słabeuszy.
Atak - Grzegorzewski, Jeleń (był ze mną w Wiśle i sprowadziłem go do Anglii - w połowie sezonu lider klasyfikacji strzelców)
Jeżeli prowadzicie reprezentację Polski - zaklepcie sobie Benjamina Imeha, Ivice Kriżanaca, Ivan Udarevica i Mauro Cantoro. Jeżeli w polskim klubie pojawi sie obcokrajowiec, sprawdźcie czy ma obywatelstwo Polskie jako drugą narodowość.
Powodzenia.