Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 22 sie 2006, 10:08

Nie chcieli pomóc "eksperci" od ligi francuskiej - trzeba sobie radzis samemu.

Barca - Sevilla 1 -> Niggaz mówi, ze wygrają :D oszczędzać się nie będą, bo to w końcu Superpuchar, z bayernem mają wystapić piłkarze rezerwowi [w większości przynajmniej], kurs 1,60

Lorient - Nantes under 2,5 -> w obu ostatnich meczach tych drużyn padło poniżej 2 goli. Martwi mnie trochę obrona Lorient, bo się nie pokazali z dobrej strony, podanie obrońcy do ... Dindane był genialne :roll: oby w meczu z Nantes tego nie powtórzyli, kurs 1,53

Charlton - ManU -> dlaczego ten mecz wybrałem jako 3 ? Juz mówie ... po pierwsze, wyniki pierwszej kolejki [ManU rozgromiło solidny jak się wydawało Fulham aż 5:1, grając piłke szybką i skuteczną przede wszystkim, no i ładną dla oka muszę przyznać :roll: ; Charlton natomiast dostał po dupie od WHU 1:3] po drugie, mecze tych drużyn na przestrzeni ostatnich kilku lat jako zdecydowanego faworyta wskazują ManU
[Manchester United Charlton 4:0
Charlton Manchester United 1:3
Charlton Manchester United 0:4
Manchester United Charlton 2:0
Manchester United Charlton 2:0
Charlton Manchester United 0:2
Manchester United Charlton 4:1
Charlton Manchester United 1:3]
potknęli się z nimi ostatnio w sezonie 2001/2002, ale to był remis - kiedy z nimi przegrali, nie wiem, moje statystyki tak daleko nie sięgają :D
ufam, że teraz kiedy na nich postawie - nie wywiną mi jakiegoś głupiego numeru :P kurs tego meczu to 1,70

Zagłebie - Bełchatów eliminuje - tym bardziej teraz, kiedy zatrzymali U.
Chelsea z Boro - może na inny, bardziej ryzykowny kupon dam, obok: Miedż - Jaga, czy Celta - Barca 2.

Jeszcze jakieś uwagi ? propozycje poprawki ? śmiało, nie będę krzyczał :wink:

no i jak ktos bedzie korzystał z tych typów i niewejdą to z pretensjami nikogo nie przyjmuje. Chyba, ze clonera - bo on tylko tak gada, ze przyjdedzie, a nigdy nie porzyjezdza :roll:

Wróć do „Bukmacherka”