Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 sie 2006, 1:09

Nie mogłeś sie powstrzymać - wybaczcie ale jak zobaczytałem tego news to mnie scieło ze śmiechu - Gaszka wiecej prosze - wiecej takich drebów wygrywajacie :lol: Oby te też dla was :!: Ba te oddam bez walki :P hehe

A to żuczek Moratti :P

Naprawde nie wiem fani Interu maja chyba jakiś uraz psychiczny do tego typu informacji ? Crespo :roll: oferta Milanu była tak niska że wstyd :? ale była czemu ? By Hernan nie miał pretensji do klubu że nawet nie próbował - tym bardzie ze szanuje to Ancelotti [szkoda że tego nie napisali] Ibra - jeśli Milan dawał wiecej i nie przeszedł to co to znaczy ? że pewnie nic nie dawał. Ale tu wam wiecej Chłopaczek powie - on wie lepiej :P Buffon ? zapytany 10 dni temu przez dziennikarza La Gazzetta - Odejdziesz ? "Jeśli Juventus był by w serie A prawdopodobnie był był już graczem Milanu - ale teraz nie uciekne - za dużo mi dali" [coś w takim stylu] Układ ? hmmm to ja Wam powiem że szanse na transfer Gigiego rosną :] znów rosną ale czy do Interu ?

I na koniec najlepsze :!: Ronaldo :roll: Bede sie modlił by Morattiemu sie udało wygrać te derby :lol: O tak ! Działaj panie Moratto działaj :!: Wygrasz derby :!: To jest jedna z lepszych informacji mercato dzisiejszego dnia. Od rana sie o tym mów ale jak wyczytałem że Moratti ma plan to :] Jak Mancini bedzie tak taktyke planował maj Moratti plany derbowe to ulala :P

Pozdro :!:
Forza święta Wojna :twisted:
To dopiero Dżihad :]

Wróć do „Wracając Do Meritum”