Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 sie 2006, 11:51

RealFan naprawde to już nie chodzi o jakieś moje czy kogos upodobanie czy antypatie w kierunku Ronaldo - na zdrowy rozum jest nam nie potrzebny - nie taki napastnik musi przyjśc - bo jeśli Milan wczoraj prowadzi w dwumeczu 2:0 gra na stadionie wyala [3 mecz po wakacjach] i gra pressinegiem na całym boisku by odbebrać piłke już pod ich pole to wyobraż sobie Ronaldo w presingu ? Jak by sie bujną to by nie wychamował przez banerami reklamowymi. :roll:

To juz jest doprawy żenujące :? w sumie może to róznie odbierać zauważyłem że sa tacy którzy są zadowoleni ze Gallini powiedział w prost o Ronaldo :roll: ale nie dla tego że przyjdzie tylko ze daje im to pewnośc że go nie bedzie a to jest rodzaj gry. Teraz wszyscy patrza w strone Ronaldo a Milan ma czyste pole... I oby właście Ci mieli racje. Bo to się coraz bardzie robi zakręcona - a słowa Gallianiego na temat zainteresowanie Ronaldo są jak nic pod teorie o zasłonie dymnej. Na szczeście. Bo kiedy on ostatnio mówił o jakims piłkarzu ? wprost ? jak jest kontakt z Real ? mam nadzieje ze caldron nie zrezygnował z Kaki [tak tak dobrze widzisz] bo to pozwoli mu w razie czego stawiać warunki które już całkiem zamkną temat. Jest też Moratti i Adriano - którego wielkim fanem jest Capello i sądze że jak coś odda R9 tak szybko jak to możliwe. Oby !: oby nie do Milanu ...

Wróć do „Wracając Do Meritum”