Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 23 sie 2006, 12:07

Ronaldo faktycznie nigdy się nie nadawał do pressingu :lol: Zwłaszcza w ostatnich latach.

Jak tak na niego patrzyłem to miałem przed oczami dwóch graczy i strasznie mieszane co do niego uczucia :roll: Z jednej strony ten człowiek strzela wiele bramek, z drugiej jednak staje się coraz bardziej kontuzjogenny i w zasadzie przestał biegać :roll: Czasmi ma tylko zrywy w stronę bramki rywala, jak dostanie prostopadłe podanie i t na tyle. Kiedy rywal atakuje, to on stoi na środku boiska i się patrzy :? Jego relacje z publicznością na Santiago Bernabeu też są dalekie od idealnych i to właśnie przez wspomniane wady, które pojawiły się w jego grze. Pierwszy sezon w Realu miał wyborny, a potem...z roku na rok gorzej :roll: Dlatego właśnie jeśli miałby odejść, to płakać nie będę. Na dostawienie nogi bądź głowy jest Ruud :wink:

Calderon jest otwarty na propozycje kupna tego gracza. Jego wymagania jednak są dość wygórowane...Kaka...wiadomo chce walczyć do końca o swoją obietnicę przedwyborczą, a nadażyła się swego rodzaju okazja. Jak Milanowi nie pójdzie z Sobisem, Tevezem, czy Torresem to pozostaną z graczami, którym trzeba podać na piąty metr. Jak kupią Ronaldo będą mieć takiego o jednego więcej :P :lol: Dla mnie Inter ma tu lepsze karty przetargowe, biorąc pod uwagę to, co jest gotów ewentualnie zaoferować.

Zostanie w Realu OK, odejdzie też OK. Dlatego jak chcą go kupić, to dla mnie drzwi otwarte, jak zrezygnują przez oczekiwania Calderona to w porządku. Ktoś do walki z Ruud'em o miejsce w składzie się przyda :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”