Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 sie 2006, 12:52

RealFan właśnie w tym rzecz że oni nie mają tylko bramek gwarantować ... ale kreatywnosci - rozgrywanie - asysty - coś czego Ronadlo juz nigdy nie zagwarantuje. Bo bramki on strzela ba najlepszy strzelce Realu ? ale nie o to chodzi.
RealFan pisze:że Calderon rezygnuje z warunku Kaka - Ronaldo. Czyli działacze Milanu zdołają go przekonać do zapłaty gotówką. I co wtedy

Real podaje kwote opierają się na dokonaniach gracza - statystykach - kwocie jaką za niego zapłacił - a Galliani dzwoni ... na lotnisko i wraca do Mediolanu :P I tyle - bo chyba 10 milionów to jest maksymalna kwota [jak juz nie dać Boże :?] a Real chyba na tyle szaunje Ronaldo ze nie zgodzi sie ?

RealFan pisze:Myślę, że Ancelotti mógł to powiedzieć trochę inaczej. Np. coś w stylu: [...]
Ale jeśli to ma tak wyglądac ? :roll: Napisałe Ci wyżej - zasłona ? po takich wypowiedziech 90% dzienników itd. bedzie pisało o Ronaldo - może tu jest pies pogrzebany :] Nie mam już dosc tego tematu - na wymioty mi sie zbiera wiec prosze Cie nie dołuj mnie - nawet mega ploty o Buffonie mnie nie rozweselą :P :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”