Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 23 sie 2006, 12:54

fieldy pisze:ja byłem w profku, nie miała dekoltu Sad
zaluj :lol:
fieldy pisze:O Juve mnie nie pytaj - to nie wiem na co ich stać, poza tym ja na nich juz grac nie będę Razz z nimi nigdy nic nie wiadomo.
Juve nastawia sie na ten puchar - tak przynajmniej zapowiadaja :!: a jako ze jest to 1 mecz powinni wygrac, wszak Marchioni, Nedved, Buffon, Treze na warunki drugoligowe to prawei jak bogowie
fieldy pisze:Steaua ... przejechałem się na nich w UEFA [tak jak ty Razz] no ale wydaje się, ze powinni wygrać z palcem w Razz
w p. Uefa sie na nich przejechalem ... :think: nie pamietam - wiem za to ze na ubieglorocznej lm - z Rosenborgiem :/
fieldy pisze:AEK sam nie wiem - tutaj może sie wszystko wydarzyć
raczej watpie aby mogli wywiezc z Grecji awans - AEK powaznie zaczyna myslec o wzmocnien juz chyba kogos sprowadzili - a Hearts jakos specjalnie ostatnio nie gra - remis z Falkir i porazka z Rangers
fieldy pisze:ale Chievo u siebiem [choć nie było przygotowane na puchary] jest niebezpieczne, o czym się chyba w zeszłym seoznie Milan przekonał i chyba Roma
przymierzali sie do UEFA, jakie tam niezbepiecznie Violka wywiozla 3pkt :P poza tym Lewski w tym sezonie ejszcze bramki nie stracil a 2:0 to dosc potezna zaliczka - Also we will see
fieldy pisze:Oczywiscie ten ze Steauą wejdzie [bo pewnie zagrałes ten kupon najodważniej Very Happy]
nie do konca :twisted:

Wróć do „Bukmacherka”