MowaZaza pisze:właśnie w tym rzecz że oni nie mają tylko bramek gwarantować ... ale kreatywnosci - rozgrywanie - asysty - coś czego Ronadlo juz nigdy nie zagwarantuje.
Ronaldo był w ostatnich latach najlepszym strzelcem Realu, jednak w ostatnim sezonie się trochę przejechał. Przed startem rozgrywek chciał strzelić w sezonie sporo ponad 30 bramek, a to mu się nie udało. Przez dość liczne kontuzje w lidze nie dojechał nawet do 20, nie mówiąc już o innych rozgrywkach, bo tam tego nie nadrobił
Za 10 mln to na bank nawet nie ma mowy o transferze. Biorąc jednak pod uwagę te bardziej prawdopodobne informacje mediów czyt. 15 mln to mogą się dogadać...
Może jest zasłona dymna, a może nie. Tego właśnie nie wiemy i to mnie trochę boli, bo bądź co bądź ten temat mnie interesuje
Potrzebujesz miskiZaza pisze:na wymioty mi sie zbiera wiec prosze Cie nie dołuj mnie - nawet mega ploty o Buffonie mnie nie rozweselą
A tak na poważnie to być może za bardzo się tym stresujesz. Niby ciągle powtarzasz, że nie ma tematu, a potem czytasz inną gazetę i Cię strzela