Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 sie 2006, 13:29

Dokonanie Ronaldo to inny temat - Berthez to jeden z najlepszych bramkarz świata ...

10 na bank nie ? hmm a ile sądzisz ? a taki razie co Real chciał osiągną proponując za Kake 35 ? czy 40 ? gdy oferta Chelsea opiewała na 100 ? Jest taki przysłowie "Jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz" i takie że "Każdy piłkarz jest wart tyle ile za niego zapłacono" tylko on sie bija w tym momencie :roll:

Miska ? mam woreczek :p w podobny ale troche większy moge Ronaldo włożyć :] długi zielony :wink:

RealFan wiesz czemu czytam gazety czy portale - bo mam nadzieje ze [patrz mój ostatnio post w temacie knajpa] może i Ronaldo się zdecyduje ? Kasa duża a i wyszkola go odpowiednio. :roll: A tak na poważnie to jak to w mercato - Ronaldo jest chyba 44 napastnikiem przypisywany Mianowi ale dzieki Bogu nadal nie było oficjalnej infoacji o transfer - już w to mercato Milan przegrał dwie walki :? Z Chelsea i Barceloną i tylko tego może załować - nikogo wiecej - już wole by tak się skończyło niż mam żalowac wiecej...

Wróć do „Wracając Do Meritum”