ogarnij sieLookAsh pisze:No tak jak moglem przeoczyc ta ich druzgocaca porazke z potezna ekipa bialo - czerwonych
To mi na pokaz glupoty wygladalo ale niech Ci bedzie.LookAsh pisze:Przyzwyczaj sie bo to dobra forma prowokacji, z ktorej jak widac, lubie korzystac.
Szanse ma zakwalifikowac sie nawet Kazachstan czy Azerbejdzan. Tylko niektorzy maja wieksze szanse na to a niektorzy mniejsze. I Finowie maja mniejsze niz my. Sam przyznales ze jestesmy lepsi, wg mnie zdecydowanie lepsi. Finlandia gra nierowno i na tym duzo traci. Hyypia jeszcze gra w reprezentacji wogole? To powiedz kogo takiego lepszego ma Finlandia od Polski...LookAsh pisze:Lepsza - tak. Zdecydowanie -nie. Finladnia ma dobry zespol z czysto pilkarskim potencjalem nie az tak duzo odbiegajacym od naszego. To jest ekipa, ktora nawet stac na 2 miejsce w grupie. Patrzac na forme Belgow i fakt ze jestesmy w fazie zmian, mysle ze to wcale nie jest takie nieprawdopodobne. Bo jakos niechce mi sie wierzyc zeby Lotysze mieli lepsza druzyne od Finow. A Lotwa jak przypomne, zakwalifikowala sie do Euro 2004 wiec czemu nie Finladnia ?
LookAsh pisze:Modle sie, zebysmy sie doczekali takiego pilkarza o jego talencie i sercu do gry.