Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 sie 2006, 2:13

Brylancik zdziwić sie nie zdziwie bo mi on lata koło ... :wink: - nigdy nie bedzie jednym z nas - wiesz albo sam sie okłamujesz albo masz taki syndrom fana Real który wierzy w to co popadnie - zwłaszcza jeśli chodzi o swój klub i Hiszpańska prase i sumy "odstepnego w klauzulach" :roll: Jakie 25 milionów ?:> kto Wam tyle da ? nie dawno było 40 :!: albo wont :!: Co znów Calderon zrobił z mordy ... :wink: No wiec właśnie 25 milionów ['] [nikt tyle nie da - obojętnie czy to Milan, Inter, MU czy Sparta Praga]

Spokojnie jeszcze nic nie wiadomo - jak Galliani odwali taki numer to Milan gra cały sezon w 10 :? żygać mi się chce jak pomyśle że miał by go oglądać w koszulce Milanu :? Mam nadzieje ze sie licza że opinia kibiców a tych podobnie myślacych jak ja nie brakuje na Półwyspie Apenińskim. To nie moje pieniądze i Berlusconi wie co robi - dla tego nadal ufam że nie dadza dupy. Bo kasa to jedno ale to sie nie liczy - liczy sie Milan a Milan to MY :] Jeśli Sylwek planuje wzmocnienia i planuje opercje to nie bedzie to Ronaldo - bo 1 wrzesnia ma wrócic na fotek prezydenta z niespodzianką. A jaka to niespodzianka ? i tej sie nie za zapakować :? za duża.

Wróć do „Wracając Do Meritum”