Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 sie 2006, 10:49

La Gazzetta ? wiesz sprawdz do kogo należy ten dzienniki sportowy. Chyba jeden z trzech najbardzie szanowanych w europie. Dowcip masz racje ja się wczoraj uśmiałem jak zobaczyłem "Ronaldo coś wart ? :lol: Obaj i R9 i Robson moga pozostac w Real bo mi to lata ale teraz jest nadzieja że to nie jest tak ładnie jak sobie Marca ułożyła - bo ok. 20 milionów nikt nie da za Ronaldo chyba ze na kawałki - na wage - do badań :lol:

Lyon ? wiesz trudne by klub pana Aulasa wydawał oficjalne komunikaty o takiej trescie nie majac racji - a im oni bardzie beda naciskać to tym szybciej Real musi działać. A im szybciej Real bedzie działać tym wiecej "straci" ! Oby tylko nie na rzecz Milanu - naprawde - dziękuje postoje :]

A co ciekawe Calderon jeszcze dwa dni temu mówił głośno - Kaka za Ronaldo - teraz coś cicho ? znów Was zrobił ? Bo zauważ że jesli Lyon ma podstawy by "dymić" Capello chce obrońce - Reyes niby o włos - to teraz co on chciał osiągnąć ? znów zamydlić obraz ?

Nie dla żadnych piłkarzy z Realu :!: Ikera nie wyrwa wiec NIE i tyle :P Z Real ale Madryt ma jeszzce inny wielki klub :]

Wróć do „Wracając Do Meritum”