Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 sie 2006, 11:37

Wiesz pamiętaj że Milan zgłosił zachowanie Real do FIFA - co Realowi jest nie na reke delikatnie mówiąc :roll: Nie ma tematu Kaka i to mnie cieszy bo choc by Calderon dawał jeszcze Cassano to nie dostanie zapewnien czy nawet obietnic. A o transferze już nie wspomne. Ploty widzisz sam - jedna mówią ze nie ma ugody i dobrze - inne ze 3 miliony różnicy - to wczorajsze - dzisiejsze ze nie ma tematu bo Real moze zaponmieć o Kace - inne że to Robson a nie R9 był obiektem obserwacji - zwłaszcza jeśli Real ma teraz mały kłopot z Lyonem i potrzebuje na muss obrońce - ponoć warunek Fabio. I może by tak dalej. Czas na Morattiego - czas na inne tranzakcje.

Co ciekawe dostałem meila który mnie zszokował :shock: nie bede się rozpisywał bo to nie ma sensu ale napisałe w nim było ze Milan chce Ronaldo dla ... Corinthians - dostali warunek załatwienie następcy Teveza z europy - właściciel Corinthians da mu tyle ile chce za sezon oby tylko wrócił. I trzeba to obgadać z Real - jeśli nie zgodzi sie R9 na powrót do kraju Kawy moga mieć probleme z Tevez i stąd pomysł Ronidnho - Dida też może być tylko kartą - i to jest nie tyle tranzacke co operacje "pustyna burza" :lol: Nie ma siła ['] wymiekał to tych wszystkich plotach :?

Niech to sie już skończy ... cisza prasowa :]
Forza Milan :!:
Forza Billy :!:

Wróć do „Wracając Do Meritum”