Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post autor: Alkoholiko » 24 sie 2006, 14:25

Jatam nie przepadam za tym klubem....ponieważ....hm....jestem za tym żeby w klubach grało jak najmniej zagranicznych piłkarzy, a w realu aż roi się od brazylijczyków. Moim zdaniem prezes powinien zbudować real w oparciu o Hiszpanów, uzupełniając skład 2-3 gwiazdami z zagranicy.

->Iker Casillas, Diego Lopez
->Michel Salgado, Roberto Carlos, Sergio Ramos, Ivan Helguera, Bravo, Woodgate, Pavon, Mejia, Cannavaro, Minambres, Arbeloa, Cicinho
-> Pablo Garcia, Guti, Gravesen, Beckham, Emerson, Diarra, Adrian Martin, Javi Garcia
-> Raul, Robinho, Baptista, Ronaldo, Van Nistelrooy, Cassano

Nie wiem czy z takim składem Real zdoła stawić czoła Barcelonie! A przecież jeszcze w tym sezonie silne będą Valencia i At. Madryt!

Główny błąd to napewno sprowadzenie Van Nistelrooya, Emersona oraz wypożyczenie Soldado i Portillo (znowu?!)!! Tak samo zatrzymanie w składzie Gravesena, Beckhama, Ronaldo, Roberto Carlosa, Michela Salgado, Baptisty i Cassano!

Ja bym poczynił takie ruchy transferowe:
1) Soldado i Portillo zostali by w kadrze!
2) Marchena z Valencii
3) Antonio Lopez z Atletico
4) Reyes z Arsenalu
5) Raul Garcia z Osasuny
6) Ronaldo z Manchesteru
7) z tych co sprowadził Capello to: Cannavaro, Diarra! Tylko!
8) Szewczenko lub Adriano!

Odeszliby: Salgado, Roberto Carlos, Woodgate, Baptista, Gravesen, Beckham, Ronaldo, Cassano..

"Mój" Real:
Iker Casillas
Cicinho - Cannavaro - Marchena - Antonio Lopez
Ronaldo - Raul Garcia - Guti - Reyes
Raul - Szewczenko

rezerwowa 11: Diego Lopez-Ramos,Mejia,Pavon,Bravo-Diarra,Pablo Garcia.Helguera-Soldado,Robinho,Portillo

Wróć do „Hiszpania”