Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 sie 2006, 16:58

Wiesz dawdi17 słabo znam sie na piłce może dla tego twierdze że czas Ronaldo miną jak okres 19 letniej Zosi - która miała małe problemy za pierwszym razem - gratuluje mu tego co osiągna i to tyle - Henry i Shevchenko to w tym momencie najlepszi napastnicy świata piłkarza a'la orkiestra - sami sa w stanie wygrać mecz - dosłownie nie musza czekac az mi zagraja z 7 piłek na nos - i twierdze tak mimo iż Andriya rozczarował mnie na całej lini odchodząc z Milanu bo wcześniej dla niego sam bym wstąpił do Al Kaidy teraz musi Ronaldo. Jak muss to muss jak mówi Ajman Al - Zawahiri - mówie teraz o obecnym Ronaldo w superlatywach jest grzechem - bo w takim razie co trzeba mówić o wyczynasz w klubie Dinho Toniego czy Lamparda Kaki itd. ? Piłkarze taki jak Ronaldo od młodego wielu zacza się systematycznie sprzedawac - był i na Camp Nou i na Giuseppe Meazza wielki graczem a dla kibiców Bogiem - jeśli on dwa razy w taki sposób zmienia bary to dla mnie stracił wiele - Francesco Totti który wygrał 2 razy mnie niż R9 zasługuje na szacune 7 razy wiecej a o Puyolu, Raulu, Maldinim czy Giggsie nie wspomne :] To jest cos wiecej niż statyskich kalorie puchary i bramki :] Rozumiesz ? Ostatnio widziałem tatuaż jednego z fanów Romy na plecach a na nim ... Francesco Totti - wiesz gdzie może sobie wydzierac Ronaldo ? na pupie :P

Romek proponował Raulowi 100 milionów - dziecko gdzie Ty żyjesz ? to przeciesz za Jaquinta dawał 120 :!: z 7 raz łacznie z ofertami MU a wyladował na Mestalla za 25 :!: Matko Boksa co za Typ - my chyba nie mamy o czym rozmaiwać :>?

Pozdrawiam :!:

Wróć do „Hiszpania”