Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 sie 2006, 11:47

Juras Martins może Sheva buty czyścić ... w premiership bedzie miał okazje nie tylko Shevie.
Juras_InterFan pisze:I sie go nie pozbyl bo maja dobrą politykę - tylko nie mow ze Maldini lub Costacurta bo to są mlode wypasione talenty ale obroncy Smile

Chłopie taki pikłarze jak Maldini i Billy to dla Interu sa nie osiagalne progi :? Co Ty wogóle piszesz ? Inter o takich gracza teraz może jedyne marzyć :roll: "Wspaniały zespoł Argentyńczyków :roll: " ? Kompletnie nie rozumiem co masz na mysli ? Kaka stary ? Gila stary ? Pirlo ? Rino ? moze nowe nabytki Gourcuff ? Bonera ? Co ma wiek do umijetnoscie ? hmm 32 letni ? Pauleta ma wieksza sznute snajperską niż Matrins "jeździeć bez głowy"
Juras_InterFan pisze:Aaaa no i jeszcze jedne duzy blad zrobilismy - oddalismy wam talent na lewą obronę - Favalliego
Mówisz jak fani Lazio w kierunku Interu :roll: Ba Romy też patrz Dacourt - mega rozgrywajacy :lol: jak pisała prasa po Vierim - może Favalli też chce wygrywać ? :]

Juras_InterFan pisze:Tak wiec mi o to chodzilo bardziej ze sie wpierdziela ze talenty oddajamy a gdy jego druzyna zarąbiscie blado NARAZIE wyglada na rynku transferowym to tego nie widzi ?

:roll: wiesz oficjalnie fan Milanu powiedział by : "Mało razy tak było ? wy w mercato my w sezonie - kukjnij w dablote " :wink: ale spokojnie bo ja nie wiem tym chyba pijesz nie w tą strone ? :> Nie rozumiem do czego zmierzasz bo mojej wypowiedzi czy Tardelliego ? chyba troche sam się zamieszałeś Napisz jak cos konkretnie -

Sorry ale aż Twoje szczekanie mi sie udzialiło :?
Juras_InterFan pisze:Wiem ze kupicie kogos jeszcze do napadu i to bedzie niestey na 99 % Ronaldo

Wypluj te słowa ! prosze ! na szczescie jest coraz dalej - a może bliżej ale Interu :wink:

Koniec bo widze że chyba o czym innym rozmawiamy :roll:

Wróć do „Wracając Do Meritum”