Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 25 sie 2006, 12:18

makis pisze:Wiadac, ze klub jest madrze prowadzony i robia ciekawe transfery (no moze poza Grzesiem Wink )
Czy ja wiem czy to był taki zły transfer. W końcu parę bramek w rezerwach strzelił a co najciekawsze został sprzedany za jeszcze większe pieniądze niż przyszedł :o

vakabayashi pisze:Wyszystkie te zabiegi mowią jedno, szykuje sie pewnie jakiś transfer zawodnika NON-UE bo niby skad temat Baptista na wylocie. Ja osobiście typuje ze przyjdzie Adriano w wymianie na Ronaldo Wink
Moje zdanie jest takie że Adriano, ani żaden inny Kaka nie przyjdzie już w tym sezonie, ani Julio nie zostanie nigdzie wypożyczony.

vakabayashi pisze:Woodgate to osobny temat dziś Marca pisze ze klub chce go wypozyczyć do Premier League na jeden sezon ponoć zawodnik chce pograć w anglii.
Ehh... te głupie spekulacje. Nie widzę opcji żeby klub teraz się pozbywał dobrego środkowego obrońcy. Jaki by to miało cel? Jakby ktoś złożył naprawdę dobrą ofertę to jeszcze mógłbym zrozumieć ale wypożyczenie nie wchodzi w grę, nawet jeśli jakimś cudem udało by się ściągnąć jeszcze w tym okienku obrońcę (uważam że mimo wszystko jest już na to za późno).

Wróć do „Hiszpania”