Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 sie 2006, 12:18

Juras_InterFan pisze:A po drugie bedziecie mieli grubasa w skladzie czy to Ci sie podoba czy nie - "Jeden z działaczy AC Milanu - Umberto Gandini zapewnił,

Mówi mówi mówi - dużo mówi - np. Moratti mówi że Inter wielki :roll: i co z tego ? Działacze Juve że nie winni ? a klub oczukany - oczywiscie szanujemy ich :P

Juras_InterFan pisze:Tak wiec nawet nie bede Ci proponowac zakaldu[...]

Miesem nie handluje :roll: to zakazane obecnie - choroba BSE :? ale mam lepszy pomysł na zakłądzić :]

Juras_InterFan pisze:Hmmmm - ciekawe ile by bylo gdyby nie były premier Włoch ??
hmmm ciekawe rozumowanie - to piłkarze Inter są z gumy ? Pirelli ? ja jednak sądze ze było bym ich nawet wiecej - w końcu to Włosi mistrzowie świata :]
Juras_InterFan pisze:Inter - 0
Mowa :]

Przepraszam moderatorów że udzieliło mi się takie szczekanie jak jemu ale sami widzicie - pisz cos na prv jak chcesz pogadac i nie zmieniaj tak szybko tematu bo sie nie połapiemy :? Naprawde Tylko o to Ci chodzi by sobie popisać ? Zostałeś załadowany pod siusiu przez Tardelli a dymisz jak by Ci nie wiadomo co napisał :? Może ma racje kto wie jak napisałe w pierwszym poscie dzis do tego tematu gdybanie - za szybko temat zmieniłeś :?

Pozdrawiam i może zakończmy to jak masz ochote pogada zmień temat - po co tu smiecić :? Widac coś Cie boli jak tak szybko obrałeś inny temat - Tardelli trafił w sedno ...

Pozdro :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”