Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 25 sie 2006, 12:34

brylancik pisze:Ciężko mi jest sobie wyobrazić sytuację że grubasek siedzi pokornie na ławce. On będzie robił z tego wielkie problemy i myślę, że może to bardzo źle wpłynąć na atmosferę w zespole, bo co jak co ale Brazylijczycy będą po jego stronie.
Jesli zostanie, to bedzie oznaczalo ze godzi sie na walke z Ruudem o miejsce w skladzie. Ja wole optymistycznie zalozyc, ze lawka podziala mobilzujaco na ambicje grubaska i bedzie lepiej pracowal na treningach, niz, ze odejdzie i odda miejsce bez walki. Zbyt duzy optymizm :?: Moze. Real nie musi sprzedawac Brazylijczyka, Capello chce zeby zostal, wiec decydujacy glos bedzie mial IMO sam Roni. Jesli bedzie nalegal na odejscie, kluby sie dogadaja. Z ta atmosfera tez bym nie przesadzal. Jesli druzyna bedzie widziala, ze z Holendrem w ataku Real gra dobrze i wygrywa to specjalnych konfliktow raczej nie bedzie. Nieporozumienia pojawiaja sie zazwyczaj wtedy, gdy druzynie nie idzie.
Co do obroncy, to jak pisalem juz kiedys IMO nie zdazymy juz niestety nikogo kupic, a co za tym idzie, ktos z dwojki Helguera - Pavon, zostanie przynajmniej do zimy.

Wróć do „Hiszpania”