Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Juras_InterFan » 25 sie 2006, 13:32

Zaza pisze:Wiesz gdzie mam to czy Ty mnie tolerujesz czy szanujesz ? Czas umierać chyba :? naprawde :? Nie daruje sobie tego - mówisz jak bym miał sie powiesić bo nasze zdanie się nie zgadzają :?
Juras_InterFan pisze:Pomimo wszystko Pozdro !

hehe no mowa - mimo wszystko róznież pozdrawiam ... I życze dobrego samopoczucie - miłego dni i jeszcze milszej nocy :]

Forza Milan :!:
Nie no nie wytrzymam :) Nie obchodzisz mie ani Ty ani jakis Tardeli - bo powtazam Ci poraz kolejny - nie zgadzam sie z nim ze pozbylismy sie jakiegos niebywalego talentu - bo Oba byl talentem ale 4 lata temu - jako ze sie nie rozwinal to dobrze ze poszedl na Wyspy - moze tam sie rozwinie bo ma to cos w sobie - smykalke ale jeszcze sporo mu brakuje ....
Tak wiec zycze mu powodzenia i bez żalu go żegnam :)
To pierwsz sprawa tyczaca sie Oby - sprzedanego za rozsadne pieniadze czlowieka ktory bylby naszym 3 po Adriano, Crespo i Zlatanie napadziorze - wiec szkoda bylo chlopa ....

A co do tego czy mnie cos boli ???? Hmmm chyba raczej nie - moze poprostu nie moge sie doczekac weekendu :) jeszcze 2,5 godziny pracy i siesta :)

A co do Milanu to wybacz - ale chyba tak jak i Ty Interowi nie moge zyczyc mu dobrze - tak wiec cieszą mnie poki co - bo pewnie jeszcze cos kupicie nieudane roszdy w skladzie .
A Ciebie pewnie zloszczą udane - bynajmniej czesciowo i bynajmiej teoretycznie transfery Interu.

Tym wlasnie wątkiem zakonczy dyskusje na temat kto kogo osmieszyl luyb kto jest wyluzowany bo to zupelnie bezcelowe ....

Jesli chcesz rozmawiac o transferach Inter to prosze bardzo - bardzo chetnie z Tobą podyskutuje bo od TEGO jest ten dzial jesli zwrociles uwage :)

PZDR !

Wróć do „Wracając Do Meritum”