Nie no nie wytrzymamZaza pisze:Wiesz gdzie mam to czy Ty mnie tolerujesz czy szanujesz ? Czas umierać chybanaprawde
Nie daruje sobie tego - mówisz jak bym miał sie powiesić bo nasze zdanie się nie zgadzają
Juras_InterFan pisze:Pomimo wszystko Pozdro !
hehe no mowa - mimo wszystko róznież pozdrawiam ... I życze dobrego samopoczucie - miłego dni i jeszcze milszej nocy
Forza Milan
Tak wiec zycze mu powodzenia i bez żalu go żegnam
To pierwsz sprawa tyczaca sie Oby - sprzedanego za rozsadne pieniadze czlowieka ktory bylby naszym 3 po Adriano, Crespo i Zlatanie napadziorze - wiec szkoda bylo chlopa ....
A co do tego czy mnie cos boli ???? Hmmm chyba raczej nie - moze poprostu nie moge sie doczekac weekendu
A co do Milanu to wybacz - ale chyba tak jak i Ty Interowi nie moge zyczyc mu dobrze - tak wiec cieszą mnie poki co - bo pewnie jeszcze cos kupicie nieudane roszdy w skladzie .
A Ciebie pewnie zloszczą udane - bynajmniej czesciowo i bynajmiej teoretycznie transfery Interu.
Tym wlasnie wątkiem zakonczy dyskusje na temat kto kogo osmieszyl luyb kto jest wyluzowany bo to zupelnie bezcelowe ....
Jesli chcesz rozmawiac o transferach Inter to prosze bardzo - bardzo chetnie z Tobą podyskutuje bo od TEGO jest ten dzial jesli zwrociles uwage
PZDR !