Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 25 sie 2006, 14:21

dzieciol pisze:jak to dziwnie nazwal Inter TV i Roma TV ( nie wiem jak jest w przypadku Interu, ale Roma nie jest TV tylko Channel )
Tak samo ale z pewnie tam PS z przyzwyczajenia dali końcówkę TV (BarcaTV, MUtv, ChelseaTv itp…)
goofii pisze:Nie wie moze ktos co tak naprawde ma byc pokazywane ppodczas nadawania tych programow. Bo w godzine to tak nie za duzo mozna przekazac I jeszcze ciekaw jestem w jakim jezyku te kanaly sa prowadzone. Bo jak po angielsku jak np Real Channel to moze sie skusze na dokupienie Polsatu
Wydaje mi się, że będą skróty meczów, wywiady z zawodnikami, trenerami. Pewnie jakieś reportaże czy wspomnienia z historii. Może pokażą oficjalne prezentacje nowych zawodników. A co do języka to wydaje mi się, że będzie tłumaczenie z włoskiego na polski. :wink:

Kadra na SP:

Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini

Obrońcy: 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 31 Cesar

Napastnicy: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro

Nie ma Cordoby :think:
Ostatnio zmieniony 25 sie 2006, 16:32 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”