Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 25 sie 2006, 16:47

dawdi17 pisze:Zarówno Calderon, Mijatovic i Capello pokazali, że warto na nich polegać.
O tym to się przekonamy pod koniec tego sezonu

A jeśli chodzi o sam wywiad to też bardzo mi się podobał. Nie pasuje mi tylko jedno - jeśli wierzyć słowom pana Capello to Real w przyszłym sezonie będzie grał conajmniej 15-oma zawodnikami :lol: . Jakoś nie chce mi się wierzyć że znajdzie się jedno miejsce na boisku dla Ruuda Ronaldo Raula Gutiego Diarry Emersona Cassano i wielu innych, a tak by wynikało z tego wywiadu. Cieszy mimo wszystko że jest pewien siebie i że zapowiada walkę o najwyższe trofea. Dobrze też że jest szczery że ta najwyższa forma drużyny nadejdzie dopiero po ok 50 dniach. A jak to wszystko się sprawdzi to będziemy oceniać pod koniec maja.

Mnie zdziwiła dzisiejsza wiadomoś jakoby w pierwszym meczu obok Cannavaro miał wystąpić Raul Bravo. Jak wiadomo Sergio Ramos musi pałzować za kartki jeszcze z poprzedniego sezonu, ale chyba juz jest ustalone że z klubem na jeden sezon żegna się Jon. Szkoda bo zawsze wierzyłem w tego chłopaka i w momencie kiedy debrze przepracował okres przygotowawczy klub nagle z niego rezygnuje. Co do Raula Bravo to nigdy mnie nie przekonywał grając na lewej obronie ale na środku jak najbardziej. Jest bardzo szybki więc będzie dobry na Forlana i Nihata ;)

Wróć do „Hiszpania”